SITGES • Garraf

L’Ajuntament completa les obres de millora dels centres educatius públics de Sitges

0
1516

La regidoria d’Educació ha actuat a les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrillo, Maria Ossó i a les llars d’infants La Moixiganga i El Cercolet aprofitant les vacances d’estiu

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sitges ha completat un seguit d’obres als centres educatius de la vila, que s’han fet coincidint amb l’estiu i les vacances escolars, per un import global de 141.800€. Aquest any, s’ha treballat en una desena d’actuacions, per millorar els espais educatius: repassar la pintura a les instal·lacions, i pintar de nou passadissos, aules, portes i algunes zones exteriors, entre d’altres.

Les millores a les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrillo, Maria Ossó i a les llars d’infants La Moixiganga i El Cercolet van començar després de finalitzar el curs escolar 2021-2022 amb l’objectiu d’evitar molèsties durant el període lectiu. Així, s’han posat al dia les instal·lacions que ho necessiten de cara al nou curs.

L’Ajuntament de Sitges ha destinat una inversió de 141.800€ per a realitzar aquest estiu les actuacions de millora a les instal·lacions dels centres educatius. El regidor d’Educació, David Martínez, assegura que “aquestes obres són molt importants ja que tenir els equipaments ben condicionats és clau perquè aquests centres educatius ofereixin qualitat i igualtat d’oportunitats i, per tant, podem posar-les al dia i cuidar-les”.

L’actuació més important d’aquest estiu s’ha fet a l‘Escola Esteve Barrachina, on l’Ajuntament ha renovat la zona dels lavabos per a l’alumnat de la primera i segona planta. Al mateix centre també s’està acabant la connexió de claveguerams entre l’escola i el carrer, fet pel qual s’ha aixecat el porxo.

A l’Escola Miquel Utrillo, s’ha instal·lat un terra de parquet a dues aules cooperatives i s’ha renovat el terra de la cuina, mentre que a l’Escola Maria Ossó s’ha pintat la tanca perimetral i s’ha canviat el parquet del gimnàs. A la Llar d’Infants La Moixiganga s’han arranjat les portes de fusta exteriors, que també donen a l’interior, i s’ha sanejat i s’ha pintat la fusta natural més propera a les portes. A la llar d’infants del Cercolet s’ha repintat la part baixa de les parets.

A banda d’aquestes obres de millora, també s’han pintat diverses aules, portes i espais escolars. Els conserges de les escoles i la brigada municipal també han fet actuacions de manteniment i as voltants d’alguns centres s’han repintat passos de vianants. Finalment, s’ha fet la neteja integral dels edificis i dels patis escolars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.