28.8.19 – CASTELLAR DEL VALLÈS • Vallès Occidental

L’Ajuntament de Castellar del Vallès oferirà el 4 de setembre una sessió informativa sobre nous cursos gratuïts de formació ocupacional

0
153

L’Ajuntament oferirà el proper dimecres 4 de setembre una sessió informativa sobre tres nous cursos de formació ocupacional que es duran a terme a la vila de forma gratuïta durant els propers mesos.

D’una banda, durant el mes d’octubre començarà un curs d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents, de 480 hores, que finalitzarà durant el mes de març de 2020. D’altra banda, el novembre d’aquest any engegarà el segon curs, d’anglès A2, de 190 hores, que s’allargarà fins al mes de febrer. El tercer curs previst és el d’anglès B1, una proposta de 280 hores que tindrà lloc entre els mesos de març i juny de 2020.
 
El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu són les organitzacions que subvencionen aquestes formacions, que s’adrecen específicament a persones en situació d’atur. En aquest sentit, cal tenir en compte que, per accedir-hi, és requisit indispensable estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (c. de la República, 45-47 de Sabadell) abans de l’inici del curs.
 
Les persones que compleixin aquests requisits i que tinguin interès en inscriure’s als cursos poden assistir a la sessió informativa del 4 de setembre, a les 10 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador, durant la quals també es farà una preselecció d’alumnes. Cal confirmar assistència prèviament al Servei Local d’Ocupació, presencialment, per telèfon trucant al 93 714 40 40 o bé enviant un correu electrònic a dpeio@castellarvalles.cat. 
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.