DELTEBRE • Baix Ebre

L’Ajuntament de Deltebre atorga 80.000€ en ajuts socials durant l’any 2021, gairebé el doble de l’any anterior

0
3178

Aquest inici del mes de gener, l’Ajuntament de Deltebre ha efectuat el balanç dels diferents ajuts socials atorgats durant l’exercici anterior. En aquest sentit, en total s’han adjudicat fins a 389 ajuts per un import econòmic que s’eleva als 79.700,75€ i que han permès ajudar a les famílies del municipi. 

Els ajuts que atorga l’Ajuntament de Deltebre es concreten amb ajuts per al pagament dels tributs municipals, per a activitats extraescolars, per a l’accés a l’escola bressol, per urgència social, per a la tarifa social de l’aigua i, finalment, per a l’EuroDelta, la moneda de Deltebre que també compleix amb la vessant de dinamitzar el comerç local i de proximitat.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “durant tots aquests anys hem estat treballant per impulsar aquelles polítiques socials que ens permeten caminar cap a la justícia social i ajudar, en conseqüència, a les famílies de Deltebre que més ho necessiten sota la premissa de que qui menys pugui, menys pagui”.

Les xifres d’aquest any 2021 són força superiors respecte a les de l’any anterior, sent aquest 2021 l’any en el qual s’han donat més ajuts i s’ha invertit més per ajudar a les famílies. De fet, en comparació a l’any 2020, s’han atorgat 158 ajudes més (389 al 2021 i 231 al 2020) i s’han distribuït 34.853€ més (79.700€ al 2021 i 44.847,25€ al 2020). Al mateix temps, cal esmentar que aquests ajuts es van posar en funcionament des de l’arribada de l’actual govern municipal l’any 2015.

La tinenta d’alcaldia de #DeltebreEficient, Lluïsa Ventura, ha explicat que “el ventall d’ajuts que posem a disposició de la ciutadania ens permet donar un cop de mà a les diferents realitats familiars del nostre municipi, més en un context d’adversitat generat per la pandèmia”. Cal recordar, que a banda els ajuts destinats a les famílies, des de l’Ajuntament de Deltebre també es posen a disposició incentius econòmics per a empreses, comerços i autònoms.

Des d’aquesta mateixa setmana ja es poden sol·licitar els ajuts per aquest any 2022. A la web de l’Ajuntament de Deltebre, els veïns i veïnes podran conèixer les diferents bases i condicions per a la seva corresponent sol·licitud.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.