LLEIDA • Segrià

L’Ajuntament de Lleida promou les relacions de bon tracte entre adolescents i joves a través del projecte ‘Tractem-nos bé’

0
1600

El Centre municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes impulsa aquesta iniciativa des de l’any 2014

Més de 1.300 alumnes hi ha participat durant el darrer curs 2021/2022

REGIDORIA D’EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES

La Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets civils i Feminismes de l’Ajuntamentde lleida, a través del Centre municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) promou des de l’any 2014 el projecte ‘Tractem-nos bé’, un programa educatiu té com a objectius la promoció de les relacions de bon tracte i la prevenció de la violència masclista entre adolescents i joves.

El projecte consisteix en tres sessions que es realitzen a les aules de secundària, batxillerat i formació professional, així com en grups d’adolescents i joves en espais d’educació no formal.

En aquestes sessions es treballa què són els estereotips de gènere, els mites de l’amor romàntic, les relacions abusives i les relacions de bon tracte. Les sessions les condueix la psicòloga del Centre d’Informació i Atenció a les Dones, amb la implicació del professorat o persones referents de cada grup.

Més de 1.300 alumnes (576 noies i 749 nois), de 12 a 17 anys, de diferents centres d’ensenyament secundari, així com altres joves i adolescents d’espais de formació no reglada, han participat en el projecte durant el darrer curs 2021/2022 .

Els centres i entitats que s’han acollit al programa són els següents: IES Joan Oró / Col·legi Episcopal / IES Lladonosa / INS Ronda / IES La Mitjana / FEDAC Lleida / Les Heures / IES Escola del Treball / INS Castell dels Templers / Mirasan / IMO – Salvador Seguí / Casa d’Oficis / Prosec SS Centre Històric / Centre Educatiu El Segre / Grup de joves – Dpt. de Justícia / Grup voluntariat equip NitsQ. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.