Els airejadors d’aigua que reparteix l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. Foto: CEDIDA.

El Punt Avui
Santa Coloma de Farners • La Selva

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners reparteix 6.000 airejadors d’aigua

0
38

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha començat una campanya per promoure l’estalvi d’aigua i l’ús de la factura electrònica. El consistori, juntament amb la companyia Aigües Colomenques, repartirà 6.000 airejadors d’aigua per reduir-ne el consum a les llars. La campanya té per objectiu fomentar entre els veïns la reducció del consum d’aigua en l’actual situació d’emergència per sequera en què es troba el municipi i, a la vegada, incitar a l’ús de la factura electrònica.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Cullell, destaca que la campanya vol promoure diferents iniciatives sostenibles que tinguin per objectiu la reducció del consum d’aigua: “Volem fomentar un ús responsable, aquesta primera acció és un pas per ajudar els veïns a aconseguir un estalvi en la seva factura i de l’ús de l’aigua”. Cullell afegeix que els airejadors permeten reduir fins a un 25% el consum.

L’Ajuntament informa que els ciutadans que vulguin el seu airejador d’aigua poden recollir-lo a les oficines d’Aigües Colomenques de dimarts a divendres de 9 a 13 hores. Els abonats que encara no s’hagin donat d’alta a la factura electrònica ho podran fer en aquell moment i se’ls obsequiarà amb l’airejador.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.