TÀRREGA • Urgell

L’Ajuntament prorroga la campanya ‘Fira’t a Tàrrega’ posant en circulació bons de descompte per ajudar l’economia local

0
3819

La Regidoria de Promoció Econòmica destina 50.000 euros a aquesta iniciativa, que es posarà en marxa el dia 1 d’abril i s’allargarà durant tot el mes

El consistori signa un conveni amb la Cambra de Comerç, que gestionarà els pagaments als establiments que se sumin a la campanya

L’Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, reprèn la campanya Fira’t a Tàrrega, que va néixer per fomentar les compres de proximitat i donar suport als establiments de la ciutat durant el desembre. Així doncs, l’Ajuntament emetrà bons de descompte per seguir contribuint a la reactivació i dinamització del teixit econòmic de la ciutat. Aquesta campanya es posarà en marxa l’1 d’abril i s’allargarà durant tot el mes. En aquest sentit, l’àrea de Promoció Econòmica posarà a disposició de la ciutadania 50.000 euros en vals de descompte de 5 euros cadascun que es podran bescanviar als establiments que s’hagin adherit a la iniciativa. Cada ciutadà podrà descarregar-se quatre bons que li permetran estalviar-se fins a 20 euros en les seves compres.

Aquesta campanya, pionera a la ciutat, és possible gràcies al conveni que el consistori ha signat amb la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega per tal que l’entitat sigui l’encarregada de gestionar els pagaments que hauran de rebre els negocis que s’hi adhereixin. Han rubricat l’acord aquesta setmana l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i el president de la Cambra, Carles Giribet, acompanyats per la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert.

Núria Robert ha explicat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar el petit comerç, així com els establiments de restauració i les empreses de serveis de la ciutat tot ajudant també la ciutadania, ja que tothom ha patit molt a causa de la pandèmia”. Per la seva banda, Carles Giribet ha remarcat la importància que les institucions uneixin esforços per defensar els interessos tant de les empreses com de la població en general, atès que “és l’única forma d’avançar”. Tant l’edil com el president de la Cambra han fet una crida a la ciutadania perquè se sumin a la proposta i “no abandonin el comerç local”, alhora que han animat les persones que regenten negocis a fer pinya i treballar plegats.

Campanya que beneficia tothom qui compra a Tàrrega

Totes les persones que facin les seves compres a la capital de l’Urgell (ja siguin empadronades a la ciutat com no) podran gaudir dels bons de descompte sempre que es registrin a la pàgina web bons.tarrega.cat. Un cop hagin completat el registre podran descarregar-se un total de quatre bons de 5 euros per persona, que podran bescanviar en aquells establiments que s’hagin adherit a la campanya. Per poder utilitzar els vals, hauran de fer compres per un import superior a 15 euros i en podran bescanviar d’un a quatre segons el valor de les compres que realitzin.

Aquelles persones que puguin tenir dificultats a l’hora de formalitzar el registre podran adreçar-se a l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, situada a la Casa Consistorial, on se’ls facilitaran els bons de descompte presentant el DNI.

Proposta oberta a tots els comerços i establiments de restauració  

En el cas dels establiments que vulguin sumar-se a la iniciativa impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica, també s’hauran de registrar a la mateixa plataforma i, un cop acreditats per formar-ne part, només hauran d’acceptar els vals que els lliurin els seus clients durant el mes d’abril i bescanviar-los a les oficines de la Cambra de Comerç. Val a dir que l’Ajuntament ha organitzat dues sessions per informar del funcionament de la campanya a comerciants i restauradors que es duran a terme els dies 17 i 29 de març de forma telemàtica.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, al telèfon 973 31 16 08 o al correu electrònic promocioeconomica@tarrega.cat

Tothom qui ho desitgi es podrà descarregar els bons a partir del dia 1 d’abril al portal bons.tarrega.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.