21.07.15 – ARNES • Terra Alta

L’Alcaldessa de Calella pregonera a la Festa Major d’Arnes

0
120

El municipi, situat en un turó al costat del riu Algars va ser declarat per la Generalitat de Catalunya bé d’interès cultural.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, farà demà, dimarts 21 de juliol, el pregó oficial de la Festa Major d’Arnes, que se celebra en honor a Santa Maria Magdalena, patrona d’aquest municipi. Candini ha manifestat que és per ella un honor i una satisfacció que l’hagin convidat a fer el pregó d’aquest vila tan bonica.
 
Arnes és un  dels dotze municipis de la Terra Alta i es localitza en un turó, al costat del diu Algars. La bellesa  i els diferents estils que arquitectònics que es troben el municipi: l’Ajuntament d’Arnes que data de l’any 1584 és renaixentista català; L’església de 1963 és d’estil gòtic i els portals d’accés al nucli fan que aquesta població sigui d’una bellesa extraordinària i de una gran vàlua arquitectònica i històrica, per la  qual cosa el 1992 el Govern de la Generalitat declara bé d’interès cultural, en la categoria de conjunt històric al poble d’Arnes. D’altra banda, el Parc Natural dels Ports i els seus voltants representen un entorn únic pel municipi.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.