Les comarques de Ponent lideren la 6a Jornada de Tributs de Catalunya sobre la ‘Taxa de residus: reptes i models de regulació’

0
50

La jornada ha aplegat més de 700 participants per debatre sobre una gestió sostenible dels residus a Catalunya

Aquest dimecres, l’Auditori del Districte Administratiu de Barcelona ha estat l’escenari de la 6a Jornada de Tributs de Catalunya, centrada en la ‘Taxa de residus: reptes i models de regulació’. Un fòrum que ha atret l’interès de més de 700 participants, posant de manifest l’atenció i la importància creixent que la gestió de residus suposa per a les comunitats locals.

La taula rodona central de la jornada, moderada per Laura Sunyol, directora de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida, ha estat un espai de reflexió i intercanvi d’experiències, destacant la diversitat de perspectives sobre la implantació d’una taxa justa de residus en l’àmbit municipal. Entre els ponents, Jordi Verdú, alcalde de Corbins, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i Alba Pijuan, alcaldessa de Tàrrega, han compartit les seves visions i pràctiques.

La jornada, organitzada per la Secretaria d’Hisenda del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), ha destacat la participació d’experts de diverses àrees rellevants en la gestió de residus, incloent Teresa Guerrero, cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya; Cristina Prieto, directora de Serveis de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona; i Mónica Peso, cap de la Unitat de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Selva.

Aquesta jornada ha reforçat el compromís col·lectiu en la recerca de solucions innovadores i sostenibles per afrontar els reptes que planteja la gestió dels residus a Catalunya, posant de manifest la importància de la col·laboració i el diàleg entre les diferents institucions i actors implicats.

Font: Diputació de Lleida

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.