TARRAGONA • Tarragonès

Les Muntanyes de Prades acullen un festival senderista que posa en relleu el turisme sostenible i responsable

0
2382

El Patronat de Turisme de la Diputació col·labora amb l’esdeveniment, organitzat per la revista Descobrir Catalunya, que vol reivindicar la figura dels guies professionals

A les Muntanyes de Prades ja està tot a punt per acollir entre el 22 i el 24 d’octubre el primer Festival Senderista de les Muntanyes de Prades Costa Daurada, organitzat per la revista Descobrir Catalunya. Un festival que neix amb la voluntat de tenir continuïtat en properes edicions, tot promovent el respecte per la natura i del civisme quan s’hi entra en contacte. Durant els tres dies que dura el festival els municipis que formen part de les Muntanyes de Prades acolliran diverses activitats, amb les visites guiades com a protagonistes.

L’esdeveniment s’ha presentat oficialment aquest dimecres, amb la participació de la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Camí Mendoza; l’alcaldessa de Prades i vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Lídia Bargas; la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs; el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat, i l’editora de la revista Descobrir Catalunya, Ana Mira.

El Festival Senderista reivindica el paper dels guies i de les empreses que ofereixen aquests serveis. Per donar resposta a un doble objectiu professionals del guiatge acompanyaran els grups reduïts de senderistes que participin de les activitats que s’han programat: aportar seguretat gràcies a la seva formació i experiència per afrontar situacions de risc a la muntanya, i ajudar als participants a interpretar l’entorn natural i cultural.

La informació sobre totes les activitats programades per l’esdeveniment així com les inscripcions a les mateixes es poden consultar al web https://festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat. Cada ruta de les proposades es complementa amb una activitat complementària i amb un tast de productes del territori, inclosos en el preu d’inscripció. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.