18.2.19 – BARCELONA • Barcelonès

Marc Castells, a la IV Conferència de presidents de governs provincials

0
114

La trobada ha servit per aprovar una declaració institucional on s’ha reivindicat «un nou marc de finançament, no només per als governs locals intermedis, sinó per al conjunt del sistema local de Govern, inclosos els municipis».


Marc Castells (a la dreta de la imatge), durant l’acte de clausura de la Conferència de Granada. Foto: Diputació de Barcelona.
El president de la Diputació, Marc Castells, ha participat a la IV Conferència de presidents de governs provincials, celebrada durant dos dies a Granada. En l’acte inaugural, Castells va posar en relleu l’aposta pel món rural en la defensa de l’equilibri territorial, lluitant contra el desequilibri «que suposa el fet que les grans ciutats s’enfortiran i, en canvi, el món rural s’anirà empetitint».
Marc Castells ha intervingut en la cloenda d’aquesta trobada de diputacions, que ha servit per aprovar una declaració institucional on s’ha reivindicat «un nou marc de finançament, no només per als governs locals intermedis, sinó per al conjunt del sistema local de Govern, inclosos els municipis».

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.