15.03.17 – BARCELONA • Barcelonès

Marc Castells: «Aquest 2017, destinem més de 70 milions d’euros al desenvolupament econòmic local»

0
106

El vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha participat al Fòrum Empresarial del Llobregat, per explicar les línies estratègiques de desenvolupament econòmic local de la Diputació


Marc Castells, durant la presentació de la conferència d’aquest matí del Fòrum Empresarial del Baix Llobregat 
Foto: Diputació de Barcelona.

Castells ha dit que l’objectiu és «la millora de l’ocupabilitat de les persones, creant ocupació de qualitat, i ajudar a la creació, consolidació i creixement de les empreses». Amb aquest fi, ha dit el vicepresident segon, «destinarem més de 70 milions d’euros al desenvolupament econòmic local».

El també responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells, durant la conferència, que ha tingut lloc a l’hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, ha dit que l’àrea que presideix s’articula amb dos instrument locals de referència: els Serveis Locals d’Ocupació, amb 155 centres, 800 tècnics, una cobertura del 90% del territori i 37.000 insercions a l’any,  i el Centres Locals de Serveis a les Empreses, amb prop de 64.000 persones emprenedores ateses a l’any, prop de 29.000 empreses ateses, i més de 5.000 plans d’empresa assessorats a l’any. Gràcies a «l’ajuda d’aquests centres – ha dit Castells – s’ajuda a crear més de 3.000 empreses  a l’any i en conseqüència 4.500 nous llocs de treball».
Durant la conferència, Castells també ha volgut detallar «programes i polítiques de desenvolupament econòmic local on la innovació és el factor essencial, impulsats per la Diputació: Cultura emprenedora a l’escola, Reempresa, Accelera el Creixement, els nous Plans Locals d’Ocupació i el programa d’Ocupació a la Industria Local».
Marc Castells, ha finalitzat el seu discurs, assegurant que la finalitat de les polítiques de desenvolupament econòmic local passen per «implicar a les empreses del territori. És primordial. Només junts, ajuntaments, empreses i Diputació, podrem aconseguir unes economies locals més resistents al futur econòmic incert».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.