Lliurament subvencions contractació

Martorell atorga nous ajuts a empreses per contractar persones aturades

0
95

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, vhan lliurat noves subvencions per a la contractació de persones aturades a Martorell. Les empreses martorellenques beneficiàries han estat Btech, Esteban Costa S.L, Outsourcing de Procesos Administrativos S.L i RecullB S.L.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, subvenciona, des de principis del 2016 i fins a exhaurir pressupost, a les empreses martorellenques que contracten persones aturades del municipi. Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-les una part del cost empresarial del contracte. La prioritat és fomentar l’ocupació i donar suport a les empreses per a la seva reactivació econòmica.

L’ajuda econòmica a Btech i RecullB S.L. és de 3.500 euros per a la contractació d’una persona a temps complert amb contracte indefinit, en el cas de Esteban Costa S.L. l’ajut és de 2.500 euros per un contracte a temps complert durant un any. D’altre banda l’ajut de Outsourcing de Procesos Administrativos, S.L. és de 1750 euros per la contractació d’una persona a temps parcial amb contracte indefinit.

Al llarg de 2021, s’han beneficiat de la proposta quatre empreses martorellenques amb quatre contractacions de persones aturades de Martorell, tres contractes a jornada complerta i un a jornada parcial, sumant un import d’11.250 euros en subvencions.

Ajuntament de Martorell

Lliurament subvencions contractació
Lliurament subvencions contractació
Lliurament subvencions contractació
Lliurament subvencions contractació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.