23.02.16 – BARCELONA • Barcelonès

Meritxell Borràs visita l’Abadia de Montserrat i s’entrevista amb el pare abat Josep Maria Soler

0
153

La consellera inicia una sèrie de trobades amb els responsables de les principals confessions religioses presents a Catalunya.


Meritxell Borràs en la visita a l’abadia de Montserrat
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha visitat aquest dilluns l’Abadia de Montserrat i s’ha reunit amb el pare abat del monestir benedictí, Josep Maria Soler. Borràs, titular del departament competent en matèria d’afers religiosos, s’ha interessat pel moment pel qual travessa la comunitat de Montserrat. La reunió ha servit, a més, per tractar sobre la situació de l’Església a Catalunya, així com de les principals qüestions d’actualitat social i política del país. La consellera ha estat acompanyada pel director d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.
La visita d’avui és la primera d’una sèrie de trobades de la consellera Meritxell Borràs amb els responsables de les principals confessions religioses presents a Catalunya, començant per la comunitat catòlica. A més del desplaçament a Montserrat, Borràs es reunirà els propers dies amb l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, en la seva qualitat de president de la  Conferència Episcopal Tarraconense, i amb el nou abat del monestir de Poblet, Octavi Vilà. La titular del Departament de Governació també es reunirà les properes setmanes amb els responsables de les principals federacions islàmiques, jueva i de l’església evangèlica catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.