Santa Coloma de Queralt • La Conca de Barberà

Mor Magí Trullols, exalcalde de Santa Coloma de Queralt (2015-2019) i president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà del 2019 al 2021

0
223

Magí Trullols Trulls va morir dissabte 4 de març. Trullols va ser alcalde de Santa Coloma de Queralt des del 2015 al 2019, sota les sigles del grup polític la Federació d’Independents de Catalunya (FIC). Durant aquests mateixos anys també havia estat conseller comarcal i responsable de l’Àrea de Benestar Social. Actualment, continuava sent regidor al consistori del municipi de la Baixa Segarra.

Trullols va arribar a la presidència del Consell Comarcal el 2019 gràcies a un pacte de la FIC amb Esquerra Republicana per partir-se el mandat. Al capdavant de l’ens supramunicipal, Trullols va haver d’afrontar una etapa marcada per la riuada del Francolí o l’esclat de la pandèmia. El 2021 va cedir el càrrec a Carme Pallàs, actual presidenta d’aquest organisme en representació d’ERC. Entre altres implicacions en la vida social i cultural de la comarca, Trullols també era tresorer dels Amics de Sant Magí de la Brufaganya.

Font: Espluga FM Radio

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.