VILAFRANCA DEL PENEDÈS • Alt Penedès

‘Paraula de Santa Coloma’ torna aquesta tardor amb un marcat segell i talent local

0
1861

Fins al mes de desembre, se celebren nombroses activitats relacionades amb el llibre en onze equipaments culturals de diverses ubicacions de l’espai públic de la ciutat. Aquest programa, té com a objectiu fomentar la lectura i promoure la literatura colomenca. És una mostra imprescindible per conèixer el talent i la creativitat locals, i serveix com a punt de trobada amb la literatura i les seves autores i autors.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha engegat una nova edició del programa d’activitats i de difusió de la literatura Paraula de Santa Coloma. L’edició de tardor arriba carregat de sorpreses i activitats literàries a les quals es pot assistir, fins al mes de desembre, i que es desenvoluparan en els diferents equipaments culturals i a diverses ubicacions de l’espai públic de la ciutat. Com és tradicional, el gran protagonista d’aquest cicle serà el llibre, en totes i cadascuna de les seves variants i formats.
 
El programa ofereix la possibilitat de gaudir de nombroses presentacions i xerrades al voltant de la creació i la producció literària, amb l’objectiu de conèixer obres de temàtiques molt variades, adreçades a públics diversos i, en la majoria de casos, identificades amb el talent literari colomenc.
 
D’altra banda, la programació d’aquesta edició del Paraula de Santa Coloma inclourà també espectacles teatrals, visites guiades, recitals poètics i altres activitats relacionades amb el foment de la lectura i la creació literària al gust de tothom.
 
Un altre pol d’atracció del programa, com és habitual, és la xarxa de biblioteques de la ciutat que no faltarà a aquesta cita i omplirà les seves sales amb propostes culturals ben diverses i per a tots els públics: conta-contes, xerrades, tertúlies, tallers, exposicions, projeccions, entre altres.
 
Per tant, també aquesta tardor, continuem fent-nos ressò de la literatura amb segell i talent colomenc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.