17.01.18 – LLEIDA • Segrià

Presentació del Pla Estratègic 2018-2021 de la Xarxa de Ciutats AVE

0
163

La Xarxa de Ciutats AVE és l’associació de destins turístics d’Espanya connectats per l’Alta Velocitat que té l’objectiu de promocionar els municipis que l’integren sota una estratègia comuna.


Imatge de la presentació. Foto: Ajuntament de Lleida.
El Teatre Real de Madrid acull aquesta tarda la presentació del Pla Estratègic 2018-2021 de la Xarxa de Ciutats AVE, de la qual forma part la ciutat de Lleida. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, hi assisteix dins dels actes i reunions en què participarà aquest dimarts i dimecres en el marc de FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebra del 17 al 21 de gener i que és el punt de trobada global per a professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica.
Peris ha posat de relleu que la Xarxa de Ciutats AVE s’ha convertit “en un actor essencial en i per a la promoció turística de totes les ciutats que integren la Xarxa, com és el cas de Lleida”. El nou pla estratègic que es presentarà avui s’emmarca dins d’un context turístic amb un gran creixement a mitjà termini, però amb una necessitat de diversificar la seva oferta i de ser capaç de gestionar la gran quantitat de fluxos turístics amb què es comptarà en els propers anys. Per tant, es presenta un nou model competitiu com a base dels productes i la diversitat que ofereixen les destinacions de la Xarxa amb l’objectiu d’oferir experiències turístiques úniques, que també estiguin lligades a l’oci, fomentant el turisme entre totes les ciutats membre de la Xarxa.
Lleida és una de les fundadores d’aquesta entitat, que es va posar en marxa el 2005. La Xarxa de Ciutats AVE és l’associació de destins turístics d’Espanya connectats per l’Alta Velocitat que té l’objectiu de promocionar els municipis que l’integren sota una estratègia comuna. Actualment, la Xarxa de Ciutats AVE està constituïda per les ciutats de Lleida, Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Calatayud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Lleó, Madrid, Màlaga, Ourense, Palència, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villanueva de Còrdova, Villena, Zamora, Saragossa. Múrcia, Elx, Granada i Talavera de la Reina són ciutats adherides a la Xarxa. 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.