Quines opcions polítiques hi ha per reduir les emissions del sector de la mobilitat a les ciutats?

0
4772

Descobriu exemples inspiradors i oportunitats d’aprenentatge a la nostra nova publicació sobre Mobilitat Sostenible, que recopila recursos per a polítiques que busquen descarbonitzar la mobilitat urbana, des del transport públic fins a la mobilitat suau, la logística i les solucions elèctriques.

La mobilitat urbana és responsable del 23% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle relacionades amb el transport a Europa. Per reduir les emissions del transport a les ciutats, els líders de la ciutat i els responsables polítics han de dissenyar i implementar polítiques integrals que tinguin en compte la mobilitat activa i elèctrica, el transport públic, la logística urbana i una planificació energètica i climàtica més àmplia.

A la nostra darrera publicació, hem compilat un centre de recursos complet sobre mobilitat sostenible sobre aquests temes. Aquesta publicació pretén oferir idees i exemples inspiradors que poden ajudar els signants del Pacte d’Alcaldes i Alcaldes a avançar en polítiques holístiques per descarbonitzar el transport i promoure la mobilitat sostenible a les seves ciutats.

La publicació cataloga iniciatives, projectes, directrius, casos pràctics i eines clau en aquestes cinc àrees fonamentals: transport públic, logística urbana, mobilitat activa, mobilitat elèctrica i la integració dels SECAP (Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible i Clima) i els SUMP (Sustainable Urban). Plans de mobilitat).

Aquest centre de recursos neix del treball del Pacte amb la Coalició de Voluntats per a la Mobilitat Sostenible. La coalició és una ramificació del Pacte dels Alcaldes, establert amb altres 11 organitzacions i iniciatives, amb un objectiu principal: millorar l’experiència en la descarbonització del sector del transport a les ciutats.

Què hi ha a la publicació?
Més enllà del catàleg de recursos, la publicació també inclou una selecció de programes d’educació i formació de lliure accés per proporcionar als líders i professionals de la ciutat els coneixements necessaris per implementar solucions de mobilitat sostenible de manera eficaç.

Per aprofundir més, també trobareu els enregistraments de la nostra sèrie de seminaris web centrats en la mobilitat sostenible. Aquests seminaris web van servir com a valuoses plataformes per intercanviar estratègies pràctiques i mostrar històries d’èxit dins de cadascuna de les cinc àrees fonamentals.

Descobreix la publicació aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.