06.11.15 – BARCELONA • Barcelonès

Rafael Homet exposa les prioritats en educació als regidors de l’Alt Penedès i el Garraf

0
101

La reunió va servir per exposar les prioritats d’aquest mandat, centrades en la presència al territori, el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d’Educació i el treball per reduir l’abandonament escolar prematur.

El diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, va mantenir ahir a Vilafranca del Penedès una reunió amb regidors del seu àmbit de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf per exposar-los les prioritats d’aquest mandat, centrades en la presència al territori, el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d’Educació i el treball per reduir l’abandonament escolar prematur.
 
A la trobada, es van posar de manifest les dificultats que ha generat l’aprovació de la LRSAL per a les polítiques educatives locals. En aquest sentit, el diputat va manifestar la necessitat de garantir el suport al sosteniment de les escoles municipals, com les bressol, les de persones adultes o les de música i arts. Homet va explicar que aposta per mantenir un diàleg permanent amb els ajuntaments, amb flexibilitat a l’hora de donar resposta a les necessitats dels municipis.
 
Entre els projectes que es van analitzar, destaca el Pla territorial d’Educació de la Comarca de l’Alt Penedès, que permet posar en comú tots els recursos educatius i analitzar els que proporciona l’entorn a l’hora de planificar i compartir amb els agents educatius les polítiques educatives locals.
 
El diputat va aprofitar la trobada per lliurar als regidors documentació sobre el suport global de la corporació a totes dues comarques durant l’any 2015.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.