23.04.15 – BARCELONA • Barcelonès

Salvador Esteve participa als actes de la Diada de Sant Jordi

0
139

Després, ha visitat les persones usuàries del servei RESPIR, amb qui ha volgut compartir la festa, i l’estand de la Llibreria de la Diputació, ubicat a la Rambla de Catalunya, davant de la seu de la corporació. 

Salvador Esteve en un acte de la Diada de Sant Jordi

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha assistit  avui, al Palau de la Generalitat de Catalunya, als actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.

Al Palau de la Generalitat, el president Esteve ha assistit, aquest matí, a la missa oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, a la capella de Sant Jordi, i a la benedicció de les roses des del balcó de la Galeria Gòtica.
Al migdia, Salvador Esteve ha fet la tradicional visita, al Recinte Mundet, als usuaris del programa RESPIR per a persones grans i persones amb discapacitat intel·lectual, amb els quals ha volgut compartir aquesta celebració.
Durant un espectacle, conduït per l’actriu Txe Arana, s’han anat succeint actuacions musicals del grup Aupa Quartet, els poemes recitats pels residents i les entranyables "frases de desitjos" que han llegit els més joves. El president, la vicepresidenta primera, Mireia Solsona, i el diputat de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Igualtat i Ciutadania, Josep Oliva, han lliurat quatre rams de roses a les quatre residents més veteranes, que passen dels 100 anys. Salvador Esteve ha remarcat la voluntat, amb aquest gest, «d’homenatjar aquestes persones que han passat dels cent, en una diada que és la festa major del nostre país». 
Per acabar, Esteve s’ha desplaçat fins a una atapeïda Rambla de Catalunya, on ha visitat l’estand de la Llibreria de la Diputació. Hi destaquen enguany, com a novetats editorials de la corporació, el llibre Lola Anglada: Memòries 1892-1984, de Núria Rius i Teresa Sanz, amb què la Diputació ha volgut contribuir a difondre la figura d’aquesta artista, i Ahir/Avui. Àlbum fotogràfic de la Mancomunitat de Catalunya, de Francesc Canosa, publicat amb motiu de la celebració del centenari d’aquesta institució.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.