20.4.20 – TITULARS

Sánchez adverteix que el Govern central dirigirà la “desescalada”

0
252

El cap de l’Executiu aclareix als presidents autonòmics que Sanitat controlarà el retorn a la normalitat

El debat sobre com ha de ser el desconfinament centra l’atenció de les portades d’aquest dilluns. LaVanguardia encapçala amb: “Sánchez adverteix que el Govern central dirigirà la “desescalada’”, mentre que l’Ara subratlla que “Torra exigeix que la Generalitat gestioni el desconfinament”. ElPuntAvui titula: “10 mesures cap a la normalitat”, en referència a la proposta de la Generalitat i ElPeriódico es fa ressò de la “Injecció de 14.000 milions a les autonomies pel virus”.

 

Un altre dels temes de capçalera és la polèmica per les declaracions del cap de l’Estat Major de la Guàrdia Civil. Les treu en portada l’ABC: “Treballem per minimitzar el clima contrari al govern”. En aquesta línia, ElMundo apunta que “Casado exigirà a Sánchez que aclareixi si va demanar a Interior perseguir les crítiques”. Per la seva banda, LaRazón indica que “Casado rebutja asseure’s en una ‘taula’ amb ERC i Bildu” i ElPaís informa que “Espanya proposa un gran fons de deute perpetu de la UE”.

 

Pel que fa als diaris regionals, el Segre destaca el “Desconfinament en cinc fases i amb passaport immunològic” i el Regió7 diu que “Creu Roja avisa que caldrà doblar els bancs d’aliments”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.