6.4.20 – TITULARS

Sánchez obté suport autonòmic per aïllar encomanats en hotels

0
226

El cap de l’Executiu preveu tests als qui tinguin símptomes lleus per confinar-los fora de casa seva si no és el lloc idoni

Les capçaleres obren aquest dilluns amb les noves mesures previstes pel govern espanyol per fer front a la crisi del coronavirus. LaVanguardia indica que “Sánchez obté suport autonòmic per aïllar encomanats en hotels”. En la mateixa línia, ElPaís i l’Ara informen que “El Govern estudia l’aïllament massiu de positius asimptomàtics” i “El govern espanyol prepara un pla per aïllar els caos lleus”, respectivament. També en parla LaRazón: “Confinar els asimptomàtics només amb autorització judicial”.

 

D’altra banda, l’ABC i ElPeriódico es fan ressò dels resultats de dues enquestes: “Només el 27,7% dels espanyols aproven la gestió de Sánchez davant l’epidèmia” i “Els espanyols accepten la necessitat del tancament”, respectivament. Per la seva banda, ElMundo encapçala amb una entrevista a la ministra de Defensa, Margarita Robles: “Algú pensa que després d’això la legislatura serà igual?”. ElPuntAvui opta per destacar la mala maror entre els presidents Torra i Sánchez: “Xoc i retrets”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 informa que “Sanitat dona el vistiplau al final del tancament a l’Anoia” i el Segre titula: “A casa fins al 26”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.