11.05.16 – TITULARS

Tensió a Palau

0
81

Sorgeixen lleugeres discrepàncies entre Puigdemont i Junqueras per l’IRPF

La majoria de rotatius catalans obren portada avui dimecres fent referència als diferents plantejaments estratègics entre CDC i ERC en cuant a l’IRPF. "El Punt Avui" destaca que "Puigdemont tanca la porta a apujar impostos"; l’"Ara" ens mostra una situació amb "El Govern, dividit per la pujada d’impostos"; "elPeriódico" remarca que "Esquerra planteja alleujar l’IRPF de les rendes baixes", mentre que "La Vanguardia" ens fa saber que "Puigdemont corretgeix al seu Vicepresident per l’IRPF". 
Per altra banda, en clau electoral els diaris estatals ens expliquen, començant per "La Razón", que "
Iglesias aixeca els barons contra Sánchez: Puig i Lambán si negociaran amb Podemos"; "El Mundo" destaca que "Iglesias provoca a Sánchez amb un pacte per anar junts al Senat" i "El País" ens informa sobre que "El PSOE tractarà de sobreviure a la pinça entre Podemos i el PP". L’"ABC" destaca la situació política francesa, en la que "Hollande desafia l’esquera al imposar la seva reforma laboral". 
A nivell regional, el "Regió7" destaca que "El govern de Manresa paga dos milions pel sòl de l’edifici Impuls tot i que mai serà seu", alhora que el diari "Segre" ens fa saber que s’ha "Detingut el fill d’un policia nacional per l’assassinat d’un metge a la Zona Alta".

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.