27.10.16  • Alt Penedès/ Anoia

Tercera trobada del programa de dinamització de la gent gran de les comarques de l’Alt Penedès i de l’Anoia

0
75

L’objectiu de la jornada era afavorir les relacions interpersonals de tots els implicats en el programa i millorar-ne el funcionament.


Fotografia de la trobada.
La tercera trobada del programa de dinamització de la gent gran de les comarques de l’Alt Penedès i de l’Anoia es va celebrar ahir, a Capellades, amb el lema "Compartim tot coneixent-nos". L’objectiu de la jornada era afavorir les relacions interpersonals de tots els implicats en el programa i millorar-ne el funcionament.
Aquest programa va néixer el 2003, impulsat per la Diputació de Barcelona, per tal de promoure activitats d’envelliment actiu als municipis menors de 5000 habitants, que participen en agrupacions al projecte. Actualment hi participen 15 agrupacions de municipis, que representen 82 municipis menors de 5.000 habitants de la demarcació de Barcelona. L’any passat es van fer 1.277 activitats, en les quals van participar 31.900 persones.
El programa inclou diferents tipus d’activitats d’animació sociocultural i de dinamització adreçades a afavorir la participació de la gent gran en cada municipi, oferint una ocupació saludable del temps lliure i treballant l’autonomia i els espais de relació social.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.