20.09.11 – BARCELONA • Barcelonès

TITULARS PREMSAEls divorcis i l’incivisme, a les portades

0
121

La campanya del 20-N, la situació financera dels EUA o la rebaixa del peatge pels cotxes menys contanimants, d’altres temes

Barcelona (ACN).- L’augment dels divorcis a Catalunya, el territori que més en va registrar el 2010, es fa present a les portades, com la d”El Punt Avui‘, que resumeix ‘Divorcis a l’alça’. També l’incivisme als trens ocupa un lloc destacat i obre la portada de l”Ara, que assegura ‘L’incivisme degrada el transport públic’. ‘El Periódico‘ obre amb l’oferta de l’alcalde de Barcelona a l’oposició, i revela ‘El PSC recela de Trias però accepta negociar’. De la seva banda, ‘La Vanguardia‘ opta per ‘La Generalitat haurà de refer l’impost de patrimoni’, mentre que ‘El País‘ obre amb la situació al País Basc assenyalant ‘Los jueces dan otro golpe a Batasuna al enviar a prisión a su número dos’.

20 minutos‘ explica ‘El peaje será más barato si el coche contamina menos’. ‘El plan de Obama contra el déficit’, escull ‘Público‘ sobre la reforma proposada pel president nord-americà per reduir el deute.

‘Rubalcaba cuestiona al TC’, assegura l”ABC‘, mentre que ‘La Razón‘ professa ‘Confianza en Rajoy’. De la seva banda, ‘El Mundo‘ remarca ‘Los procesados del ‘caso Faisán’ amenazan con tirar de la manta’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.