GIRONA • Gironès

Torna el Circuit Gironí de Cros, que aplegarà atletes d’arreu de Catalunya des d’aquest mes fins al gener

0
2183

Jordi Masquef, diputat d’Esports: «Si la demarcació de Girona es converteix en aquestes dates en l’epicentre de l’atletisme català és perquè totes les administracions s’hi han posat d’acord».

Tret de sortida per a una nova edició del Circuit Gironí de Cros – 30è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva – 17è Trofeu Diputació de Girona, que torna a disputar-se després del parèntesi obligat d’un any per la situació sanitària. Es va presentar divendres passat, en un acte a la seu de la Generalitat a Girona, amb la participació del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef.

«Si la demarcació de Girona es converteix en aquestes dates en l’epicentre de l’atletisme català és perquè totes les administracions i els partners que hi participen s’hi han posat d’acord per fer-ho realitat», va assenyalar Jordi Masquef en l’acte de presentació.

La Diputació de Girona col·labora any rere any en l’organització de la prova, i Jordi Masquef va explicar en aquest sentit que la corporació «continuarà treballant al costat de totes les administracions» per tirar-la endavant, perquè «això és el que els ciutadans esperen de nosaltres».

El Circuit Gironí de Cros, una de les competicions amb més tradició en l’especialitat a Catalunya, portarà atletes d’arreu del país a les vuit curses que es disputaran des de finals de mes fins al gener de 2022 a Olot, Calonge i Sant Antoni, Sant Coloma de Farners, Girona, Sant Hilari Sacalm, Vidreres, Banyoles i Caldes de Malavella.   

Aquest circuit de curses, considerades com un autèntic viver per als atletes de fons i mig fons de les comarques gironines, és possible gràcies a la col·laboració de diverses administracions i entitats: el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, els consells esportius de la Selva, el Pla de l’Estany, la Garrotxa i el Gironès, els vuit ajuntaments on se celebren les proves, la Federació Catalana d’Atletisme i diversos clubs esportius.

En l’acte de presentació de la competició va prendre part també la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià; el president  del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, i els atletes Esther Guerrero i Santiago Catrofe, que apadrinen el circuit juntament amb el també migfondista Bouba Sabally.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.