12.6.19 – BARCELONA • Barcelonès

Trenta regidors s’acomiaden de l’Ajuntament de Barcelona en l’últim ple del mandat 2015-2019

0
263

La sessió, destinada formalment a aprovar les actes dels últims plens i comissions, serveix perquè els regidors i les regidores que no repetiran puguin acomiadar-se de l’Ajuntament. Serà la renovació més àmplia dels 40 anys de democràcia: 30 dels 41 escons els ocuparan regidors nous.


Imatge del Ple. Foto: Aj. Barcelona.
Tres dies abans que es constitueixi la nova corporació municipal, sorgida de les eleccions del 26 de maig, el Consell Municipal que ha regit la ciutat des del 2015 celebra l’últim Ple del mandat. La sessió, destinada formalment a aprovar les actes dels últims plens i comissions, serveix perquè els regidors i les regidores que no repetiran puguin acomiadar-se de l’Ajuntament. Serà la renovació més àmplia dels 40 anys de democràcia: 30 dels 41 escons els ocuparan regidors nous.
Per segona vegada consecutiva s’ha produït un rècord de regidors que no repetiran en el mandat següent. Si el 2015 van ser 26 els que no van continuar, enguany són 30 dels 41 que componen el Plenari del Consell Municipal els que s’asseuran per darrera vegada a la Sala del Plenari Carles Pi i Sunyer en l’últim Ple del mandat 2015-2019, aquest dimecres, 12 de juny.
Es dona la circumstància que només en dos mandats s’ha renovat completament el consistori. Cap dels regidors que dissabte prendran possessió del càrrec per al mandat 2019-2023 no va formar part del Ple durant el període 2011-2015.
La renovació afectarà tots els grups municipals en diferent mesura, segons el resultat que van obtenir en les eleccions municipals del 26 de maig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.