06.05.11 – TREMP • Pallars Jussà

Tret de sortida a la campanya electoral a Tremp

0
81

El candidat del PSC a Tremp, Víctor Orrit, s’ha rodejat de tots els candidats socialistes als diferents municipis del Pallars Jussà per donar el tret de sortida a la campanya. Orrit s’ha reunit d’una cinquantena de persones a les que ha encoratjat a treballar per posicionar Tremp com a referent del Pirineu. Joan Ubach, candidat per CIU a Tremp, han inaugurat la campanya amb una penjada de pancartes a diferents nuclis agregats del municipi i s’ha mostrat partidari de fer una campanya en positiu pel bé del poble. Josep Ardanuy, candidat de la coalició d’ERC i SI, ha presentat com una alternativa real al govern socialista que ha estat aquesta legislatura governant a l’Ajuntament amb majoria absoluta.

Víctor Orrit ha dit que el PSC ha d’aconseguir un bon resultat a Tremp i tota la comarca per enfortir el paper del Pirineu. Orrit ha dit que s’ha de lluitar per aconseguir un Pirineu fort amb personalitat jurídica i política. Pel que fa a la campanya Orrit ha dit que serà del mateix tarannà que aquests quatre anys de govern; amb tranquil·litat, diàleg i feina feta.

Ubach ha explicat que la seva campanya es presentarà tant a Tremp com a resta de nuclis agregats. Durant les dues setmanes de campanya CiU és dedicarà a explicar les diferents propostes a tots els col·lectius del municipi sense distinció. Ubach ha dit que plantejaran una campanya neta i en positiu i sense entrar en lluites i desqualificacions personals i ha convidat a la resta de formacions a fer el mateix.

Ardanuy ha explicat que aquesta campanya incidiran de manera especial en Internet i amb mitjans convencionals al carrer i fomentant la transparencia i la participació dels ciutadans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.