25.12.13 – BARCELONA • Barcelonès

Xavier Trias: “El president Macià va ser un home amb capacitat de lideratge i generador d’il·lusions”

0
293

L’alcalde Xavier Trias ha fet aquest dimecres al matí la tradicional ofrena floral a la tomba del president Macià acompanyat de diversos membres de la corporació municipal.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest dimecres al matí l’ofrena floral a la tomba del president de la Generalitat, Francesc Macià, al cementiri de Montjuïc amb motiu del 80è aniversari de la seva mort. L’alcalde, acompanyat pel tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, el regidor de Presidència, Jordi Martí, el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, i altres membres de la corporació municipal, ha recordat: "Fa molts anys que vinc aquí a homenatjar el president Macià i avui torno a venir en uns moments de canvi."
Xavier Trias ha afirmat que Francesc Macià va ser "una persona amb una gran capacitat de lideratge i generador d’il·lusions". L’alcalde de Barcelona ha remarcat: "Ara ens toca a nosaltres convertir aquestes il·lusions en realitats, realitats duradores que ens permetin generar benestar."
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.