Alcaldes.eu se suma a la campanya “Mitjans de proximitat amb el comerç amic” de l’AMIC amb xecs regals de 100€

0
57

Els nostres clients es poden beneficiar de descomptes en bàners, publi-notícies i en l’espai “secció creada”

Foto: Alcaldes.eu/AMIC.

Alcaldes.eu se suma a la campanya “Mitjans de proximitat amb el comerç amic”, impulsada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) per donar un cop de mà als comerços i empreses de servei en el moment de la reobertura. La campanya consisteix a oferir, per part dels mitjans de proximitat, xecs regals de publicitat per valor de 100 euros a aquells comerços i empreses que vulguin anunciar-se i que contractin un espai publicitari superior als 150 euros.

Com a mitjà de proximitat i estretament vinculat al món local, des d’alcaldes.eu volem oferir aquests descomptes a tots els nostres clients amb un ampli ventall de possibilitats. Poden utilitzar-se, per exemple, a l’hora de contractar un bàner, una publi-notícia al mail de sumari dels dilluns adreçat a alcaldes, ajuntaments, personal de l’administració local… o una peça a la “secció creada”, que també inclou la possibilitat d’incloure un baner i/o un reportatge fotogràfic.

La promoció és vàlida fins al 31 de juliol de 2020 o fins a esgotar els xecs disponibles. Per a més informació, podeu contactar al 933 390 812 i a atencio@alcaldes.eu.

Més de 150 mitjans de proximitat de l’AMIC impulsen la campanya Sempre al costat del comerç amic

L’AMIC ajuda al comerç i serveis en el moment de la seva reobertura facilitant la contractació d’espais publicitaris

Des d’avui fins al 31 de juliol d’aquest any, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC d’arreu del territori, inicien la campanya Sempre al costat del comerç amic, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic.

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial, social…, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis.

És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

La iniciativa consisteix en que els mitjans adherits faciliten importants descomptes als seus clients, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.