Assolir la neutralitat del carboni el 2050: comenceu a planificar gràcies a aquesta guia C-Track 50

0
238

Diverses ciutats i territoris de tota Europa han assumit el repte de neutralitat climàtica. Diversos ja s’han compromès amb l’atrevida visió del Pacte d’Alcaldes: l’Europa per al 2050.

La Guia per assolir la neutralitat del carboni/clima el 2050 descriu els passos clau del procés de planificació, juntament amb consideracions importants en cada pas. També presenta bones pràctiques per inspirar ciutats i regions i ajudar-les a dissenyar millor accions per tirar endavant en el procés de descarbonització.

A l’interior hi trobareu informació sobre què significa la neutralitat del carboni, per què les ciutats, les regions i Europa l’han d’incorporar, el marc polític, com desenvolupar una visió estratègica i comprometre-s’hi i molt més.

La guia es va desenvolupar com a part de C-Track 50, un projecte finançat en el marc del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea, que donava suport a les autoritats locals i regionals en la planificació a llarg termini de l’energia i el clima. Es presenten diversos exemples de bones pràctiques dels diversos socis de C-Track 50, dividits en cinc temes diferents: governança i presa de decisions, infraestructures, planificació urbana/espacial, edificis d’eficiència energètica i producció d’energia.

Obteniu més informació i descarregueu la guia a la web de FEDARENE.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.