El president Aragonès a l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Foto: Rubén Moreno

Barcelona • Barcelonès

Consellera Vilagrà: “Amb l’amnistia no n’hi ha prou”

0
2277

  • El president Aragonès ha encapçalat l’ofrena floral del Govern al monument a Rafael Casanova
  • La consellera de la Presidència ha refermat el missatge institucional d’ahir pronunciat pel cap de l’Executiu dient que l’amnistia “no és la solució al conflicte”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat l’ofrena floral del Govern al monument a Rafael Casanova acompanyat dels membres de l’Executiu, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha reivindicat que “la voluntat de plena sobirania i de ser un país lliure continuen més vigents que mai”. La consellera ha recordat que el conflicte de sobirania entre Catalunya i l’Estat espanyol encara hi és i insisteix que Catalunya “som més vius que mai i si treballem plegats encara serem més forts”.

Posteriorment a l’ofrena floral, la consellera Vilagrà ha fet declaracions als mitjans de comunicació on s’ha remés a les paraules del president i ha reblat que “l’amnistia no és el final del camí”. Tot seguit, Vilagrà ha recordat que el camí ha estat desbrossat “amb els indults, l’eliminació del delicte de sedició i la reforma del Codi Penal” i ha insistit que tot ha estat possible “a través de la via de la negociació” i que “ara toca l’amnistia”. “És el punt de partida d’una nova etapa”, ha conclòs. En aquest sentit, la titular de la Presidència ha deixat clar que ara cal abordar la carpeta de l’autodeterminació i la del benestar de la ciutadania amb el traspàs de Rodalies i més recursos econòmics per a Catalunya. La consellera ha aprofitat i ha fet una crida a tots els catalans i catalanes a sortir al carrer per reclamar “la llibertat del nostre país”.

Font: Govern

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.