Ofrena a l'església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat, amb motiu de la Diada de l'Onze de Setembre. Foto: Xavier Subías / Diputació de Barcelona

Barcelona • Barcelonès

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, reivindica el paper transcendental del municipalisme per promoure la qualitat de vida

0
2268

Moret ha encapçalat una àmplia comitiva de la corporació a l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova de Barcelona, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Una àmplia comitiva de la Diputació de Barcelona ha assistit aquest matí a la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova, a Barcelona, amb motiu de la Diada de l’11 de Setembre, la festa nacional de Catalunya. La presidenta de la corporació, Lluïsa Moret, ha aprofitat l’ocasió per remarcar la importància de participar activament en aquests actes per posar en valor que «els pobles i ciutats de la província de Barcelona tenen un paper transcendental en la transformació del país i, sobretot, en el procés de garantir drets, serveis, benestar i qualitat de vida als catalans i catalanes».

Una mica més tard, una representació institucional de la Diputació de Barcelona que encapçalava la vicepresidenta tercera, Candela López, ha assistit a l’ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova, a l’església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat. Allà, també com a alcaldessa del municipi, Moret ha reivindicat l’esperit unitari de 1976 per aconseguir una Catalunya més justa, pròspera i igualitària.

Un record per a les víctimes del Marroc, Montmeló i la cooperant morta a Ucraïna

Durant els tradicionals actes de commemoració de la Diada, la presidenta també ha tingut un record per les víctimes i afectats del terratrèmol al Marroc. A més, Moret ha expressat el seu condol i escalf per a les víctimes de l’accident de tren a Montmeló i la cooperant barcelonina que ha perdut la vida a Ucraïna.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.