Convocatòria per les ciutats: sol·liciteu rebre suport per avançar en accions d’adaptació

0
3510

El mecanisme de suport a les polítiques és una nova iniciativa llançada per la Comissió Europea en el marc del Pacte dels alcaldes – Europa per ajudar les autoritats locals i regionals a implementar estratègies d’adaptació.

En aquest marc, 40 autoritats locals i regionals de 12 estats membres de la UE tindran l’oportunitat de rebre el suport personalitzat d’experts nacionals i europeus per avançar en l’acció d’adaptació. El suport del mecanisme de suport a les polítiques se centrarà en una mesura prioritària identificada per la ciutat o regió. Pot ser qualsevol cosa relacionada amb l’adaptació climàtica: pot ser per preparar el treball de base per identificar riscos i vulnerabilitats, desenvolupar una política local per incentivar solucions basades en la natura o fins i tot realitzar un estudi de viabilitat d’un projecte d’infraestructures de captació d’aigües pluvials.

Les ciutats i regions de Bulgària, Croàcia, República Txeca, Grècia, Hongria, Itàlia, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia i Espanya que vulguin participar estan convidades a completar una sol·licitud senzilla abans del 31 de maig de 2022.

Més informació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.