TORTOSA • Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Acció Jove

0
1447

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Premi Acció Jove 2021 amb la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca. El premi, que compta amb el suport de la direcció general de Joventut, va adreçat a les persones físiques d’entre 16 i 30 anys o a les entitats juvenils que tinguin la seu al Baix Ebre o realitzen accions destinades al jovent a la comarca.

Pel que fa a la dotació econòmica del premi, hi haurà un primer premi de 900 euros i un segon premi de 600 euros. Les activitats objecte del premi s’han de desenvolupar seguint les línies d’actuació i els reptes del Pla Nacional de Joventut.

El 2020 el Premi Jove va ser per l’associació Atzavara-Arrels pel projecte ‘Les Imparables’, per implicar el jovent en la construcció d’una societat igualitària entre homes i dones. També es va convocar el premi per projectes desenvolupats amb motiu de la Covid-19. I en aquesta modalitat es va distingir un grup de joves pel projecte ‘Acércales’, una iniciativa per permetre la comunicació entre les persones aïllades als hospitals, que no disposaven de dispositius electrònics, i els seus familiars.

Quant al termini de presentació dels projectes per la convocatòria 2021 és obert fins al 31 d’octubre de 2021. Podeu consultar les bases del premi en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.