BEGUES • Baix Llobregat

El Programa d’Actuació Municipal de Begues assoleix un nivell d’execució del 85%

0
1884

Superat el tercer any de mandat d’ençà de la presentació del Programa d’Actuació Municipal (PAM), dels 95 compromisos que recull, 43 ja s’han completat i 38 es troben actualment en fase d’execució

El Programa d’Actuació Municipal (PAM) de l’actual mandat, presentat l’octubre de 2019, assoleix el seu tercer any amb un nivell d’execució del 85%. Dels 95 projectes que recull el PAM 2019-2023, ja s’han completat 43 dels compromisos que va adquirir el govern municipal. A aquesta xifra s’hi sumen els 38 projectes que s’estan desenvolupant actualment i que es troben en diferents fases d’execució, abans de poder-los donar per completats.

L’execució dels compromisos del PAM s’ha trobat amb importants esculls, especialment durant la primera meitat del mandat. D’una banda, tots els efectes que van causar els fenòmens meteorològics de l’any 2019. De l’altra, la pandèmia i la necessitat de centrar els esforços tècnics i econòmics en la gestió de la situació d’emergència durant bona part de l’any 2020. Malgrat tot, la voluntat de compliment dels compromisos adquirits s’ha mantingut constant i, arribats al tercer any, s’assoleix l’esmentat 85% en el nivell d’execució.

Pel que fa als 14 projectes pendents, alguns es troben programats per als mesos vinents, mentre que d’altres han estat reorientats al llarg del mandat, després d’haver-los estudiat tècnicament o bé pel canvi de prioritats que hagi pogut motivar l’evolució de les necessitats del moment.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Begues presenta el seu retiment de comptes anual del PAM, donant compliment als objectius d’informació i transparència ciutadana que recull l’estratègia municipal de govern obert i l’aval del segell Infoparticipa de transparència informativa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.