Presentacions de la Jornada del Turisme al convent de Torà. Foto: XAVI MORALEDA

Regió 7
Torà • Solsonès

El Solsonès optarà per brindar ofertes turístiques singulars i prèmium

0
14

La 6a Jornada del Turisme del Solsonès a Torà reuneix més de seixanta persones que es dediquen al sector per crear xarxa

Convertir l’oferta turística del Solsonès en experiències singulars i prèmium per atraure visitants que afavoreixin la conservació del patrimoni i l’entorn del territori, aquesta és la principal línia d’acció en què se centrarà el sector turístic de la comarca. Amb la intenció d’enfortir la xarxa entre les diferents empreses i iniciatives, com també donar a conèixer l’oferta actual, Torà ha acollit la 6a Jornada del Turisme del Solsonès que no se celebrava des del 2019. Els assistents a la trobada, a més, han estrenat les noves visites a la torre de Vallferosa, al mateix municipi, on es començaran a fer guiatges de forma regular.

«El turisme a les comarques de Lleida gaudeix d’una bona salut, any rere any recollim millors xifres quant a nombre de turistes», com ha apuntat el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, que ha assistit a la trobada. Segons ha explicat a Regió7, l’aposta del Solsonès s’hauria d’alinear cap a un «turisme sostenible, ecològic, regeneratiu i que respecti el patrimoni i medi ambient del territori», un consell que ha transmès als presents.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.