11.10.19 – TITULARS

El TC adverteix Torrent per l’autodeterminació

0
265

Suspèn diverses resolucions de la Cambra i avisa la Mesa de la pena per desobediència

El Govern demana el cessament del cap de la Guàrdia Civil i els fiscals veuen tracte de favor als presos

Avui cada diari obre amb una temàtica diferent. En relació al judici del procés, ‘ElPaís’ apunta que “El Suprem descarta el delicte de rebel·lió consumada”, mentre que ‘ElMundo’ destaca que “Marlaska censura la Guàrdia Civil per xocar amb els Mossos”, i ‘elPeriódico’ manifesta que “El TC adverteix Torrent per l’autodeterminació”.

D’altra banda, ‘ElPuntAvui’ fa referència a una entrevista a l’exconseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva: “Aquí no n’hi ha, de violència, ni n’hi haurà”, i ’LaRazón’ opta per indicar que “Els sondeigs del PP apunten per primera vegada a una victòria”. Per altre costat, ‘LaVanguardia’ informa que “Catalunya gravarà 3.6 milions de vehicles per les emissions de CO2”, i en canvi l’’ABC’ assenyala que “Turquia fa xantatge a Brussel·les amb els refugiats sirians”.

Finalment, l’’Ara’ al·ludeix a les paraules de la direcció dels CDR en una entrevista: “Mai avalaríem l’ús d’explosius ni posar en perill la vida de persones”, mentre que ‘Regió7’ posa de relleu que “L’Ajuntament de Manresa sospesa deixar de convocar el pressupost participatiu”, i el ’Segre’ explica que “Una empresa de Reus es queda el resort de Boí Taüll i n’assumeix els 53 empleats”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.