En la consulta popular hi van participar 226 veïns dels 313 que tenien dret a vot. Foto: MAR MARTÍ

Regió 7
Prats de Lluçanès • Lluçanès

Es veïns d’Alpens, al Lluçanès, voten a favor de tenir piscina municipal en una consulta popular

0
29

El projecte no serà immediat, i l’aigua que es faria servir seria d’un pou natural

Els veïns d’Alpens, municipi del Lluçanès, han apostat en una consulta popular per construir una piscina municipal a la població amb un 82% a favor. El cens era de 313 persones i hi han votat 226, el que suposa una participació del 72%.

Del total de vots emesos, 186 han estat favorables39 contraris (17%) i una persona ha votat en blanc. La consulta sobre la proposta de l’equip de govern va començar divendres i va acabar aquest dissabte. Hi podien votar els majors de 16 anys, tant aquells que estiguessin censats com aquells que no, però que acreditin haver pagat l’IBI. El projecte no serà immediat i l’aigua que es faria servir provindria d’una captació natural.

Consulta en temps de sequera

La consulta arriba en un moment d’extrema sequera i amb restriccions a les piscines del país. En aquest sentit, l’alcalde d’Alpens, Toni Prat, ja va explicar que el projecte podria trigar dos o tres anys. Segons ell, Alpens no té problemes d’aigua i les piscines s’abastarien amb una captació natural. “Entenem el projecte com un servei públic”, sosté.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.