6.11.20 – BARCELONA • Barcelonès

Ets un ajuntament i vols compartir la informació del teu municipi? Contacta’ns!

0
764

En aquest espai, els alcaldes, les alcaldesses i els equips municipals podreu publicar directament notícies sobre l’activitat dels vostres ajuntaments, municipis o governs municipals a través d’un usuari i un password que us lliurarem.

L’objectiu és créixer i compartir les idees, experiències i aprenenatatges entre tots els municipis i ajuntaments del nostre país, a més de fer-ho amb tots els lectors d’alcaldes.eu. Paral·lelament, també volem seguir copsant amb vosaltres les inquietuds i les necessitats del ciutadà.

A alcaldes.eu no només volem ser els actors passius que publiquem l’actualitat dels vostres municipis, sinó que volem anar més enllà i que vosaltres sigueu els veritables protagonistes penjant les notícies i els continguts que s’esdevenen als vostres consistoris i municipis.

Si esteu interessats, com a ajuntament, a adherir-vos a aquesta proposta que hem creat des de la nostra plataforma transmèdia i voleu penjar diàriament les notícies més destacades del vostre municipi, contacteu amb bgisbert@presston.com o truqueu al 680.53.14.93 i us explicarem com fer-ho.

Moltes gràcies!

(…)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.