Finançament innovador a les ciutats i regions: uniu-vos al programa PROSPECT a nivell europeu entre iguals!

0
84

El projecte PROSPECT H2020 d’aprenentatge entre iguals (P2P) acaba de llançar la seva primera convocatòria. PROSPECT us oferirà un total de 3 cicles d’aprenentatge sobre sistemes de finançament innovadors per a les vostres accions energètiques i climàtiques, que començaran, respectivament, al maig de 2018, al setembre de 2018 i al març de 2019.
 
Assegurar el finançament i la implementació de projectes continua sent un problema? Els reptes més apressants que s’enfronten les ciutats avui són restringir els pressupostos públics i la manca de recursos i capacitats del personal per invertir en l’economia verda local. Les autoritats públiques sovint es basen en un enfocament tradicional del finançament, la governança i les associacions que de vegades es troben en contradicció amb l’entorn de ràpid canvi actual, impulsat intensament per iniciatives de la societat civil (per exemple, cooperatives, crowdfunding).

Les ciutats i les regions han d’aprofitar aquests models emergents i implementar plans i incentius de finançament innovadors que permetin desbloquejar els ciutadans, els grups d’interès locals, les institucions de finançament i els fons dels inversors i facilitar la seva participació en la transició energètica local.

 
Com funciona?
 
Tot el que necessites saber en aquest vídeo de presentació de 2 minuts.
 
Com unir-se?
 
Esteu interessats a participar en el programa d’aprenentatge? Qualsevol que sigui el vostre nivell d’experiència, podeu unir-vos als nous programes d’aprenentatge entre pares i companys PROSPECT H2020, ja sigui com a mentor o aprenent.
 
Sol·licitar en línia per participar al primer cicle d’aprenentatge P2P a partir de maig de 2018 abans del 16 de febrer de 2018. Obteniu més informació i registreu-vos aquí!
 
 
*A text from the ‘Covenant of Mayors’

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.