LLEIDA • Segrià

Impulsar l’atractiu visitable i reforçar la identitat dels municipis, dos elements cabdals per al benestar i el progrés a la demarcació de Lleida

0
1018

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ho ha posat en valor durant la seva visita als municipis de Torre-serona i Rosselló

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta Estefania Rufach, ha visitat aquest dimarts els municipis de Torre-serona i Rosselló.

Talarn ha iniciat el seu periple a Torre-serona, on ha estat rebut pel seu alcalde i diputat provincial, Agustí Jiménez. A l’Ajuntament, ha signat al Llibre d’Honor per, posteriorment, visitar les instal·lacions remodelades del consistori municipal i el Parc de Lo Calvari.

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha volgut “posar en valor el patrimoni local per impulsar l’atractiu visitable i reforçar la identitat dels municipis, com és el cas del Parc de Lo Calvari de Torre-Serona, un dels espais més emblemàtics del poble i sobre el qual s’actuarà per dignificar-lo”.

Posteriorment, s’ha desplaçat fins a Rosselló, on ha estat rebut pel seu alcalde, Josep Abad, amb qui ha mantingut una reunió de treball i ha visitat el pavelló que està en obres, que es preveu que finalitzin durant el mes d’agost.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.