MOLLERUSSA • Pla d’Urgell

Mollerussa projecta una Open Night de cine l’1 de juliol amb comerços oberts i dinamització fins a la matinada

0
988

Un espectacle itinerant i la ‘presència’ de Marilyn Monroe, Charles Chaplin i Freddy Krueger seran alguns dels ingredients de la vetllada

El món del cinema esdevindrà protagonista de la novena Mollerussa Open Night aquest pròxim divendres 1 de juliol en la festa comercial per excel·lència, organitzada per Mollerussa Comercial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i que recupera de nou els carrers després de l’aturada motivada per la pandèmia. Ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i de Cristina Sans i Raquel Cosp, membres de la junta de l’entitat, els quals han assegurat que participaran de la festa una cinquantena d’establiments associats que oferiran descomptes diversos als compradors.

Una exhibició de country amb classes incloses, la música de diferents DJ repartida en diferents punts del centre urbà i l’espectacle d’humor itinerant Kasting seran alguns dels elements que amenitzaran la vetllada des de les 9 del vespre, hora en què els comerços tancaran la jornada de tarda, i les 12 de la nit, moment en què tornaran a obrir fins a les 3 de la matinada oferint els millors descomptes.

Sortejos per anar al parc Warner Bros de Madrid i al Festival de Cine de Sitges

Marilyn Monroe, Charles Chaplin i Freddy Krueger seran les estrelles convidades d’aquest Open Night de cine, interactuant amb el públic d’aquesta iniciativa, la qual tindrà en els sortejos un altre dels elements dinamitzadors. Així, les persones que facin una compra en l’horari de matinada podran optar a una entrada per a dues persones per al parc temàtic de Warner Bros de Madrid o un cap de setmana a Sitges amb entrades per al Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra en aquesta localitat del Garraf. També se sortejaran cinc abonaments de deu entrades cadascun pel Cinema de Mollerussa, cedides pel Circuit Urgellenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.