BARCELONA • Barcelonès

Jaume Dulsat aplaça fins al setembre la decisió de tornar-se a presentar a l’alcaldia de Lloret

0
992

El municipi és un dels que més ajudes ha rebut dels fons Next Generation del territori català amb 7 milions d’euros

Jaume Dulsat, l’alcalde de Lloret de Mar, ha explicat que encara no ha pres una decisió sobre si serà cap de llista en les eleccions municipals de l’any vinent i ha indicat que començaria a “meditar la decisió” a partir del mes de setembre vinent, un cop acabada la campanya turística.

Partidari, segons ha dit, d’una alcaldia de “només dos mandats” i de tornar “al sector privat en algun moment del futur”, Dulsat ha dit que el que cal ara és “concentrar-se en tenir una bona temporada d’estiu després de dos anys de Covid19”, i desplegar “molts projectes que no s’han pogut desenvolupar en els darrers dos anys”. A més, ha dit, “han arribat diners dels fons Next Generation que cal gestionar”. El municipi n’ha rebut 7 milions, que es dedicaran a projectes d’actualització del nucli antic i a reformar el mercat municipal, entre d’altres projectes.

En la seva exposició, realitzada en el marc del cicle Alcaldes i Universitat, organitzat per alcaldes.eu i la UPF, Dulsat ha parlat del present i el futur de Lloret de Mar, una localitat de la que ha dit que gaudeix d’una fama “bastant injusta” com a centre de turisme massificat, tot i els esforços realitzats en el desenvolupament d’una activitat de qualitat. 

Igualment, ha dit que les administracions locals no estan pensades per a la flexibilitat, i que no és possible redimensionar els serveis municipals segons l’estació de l’any. En aquest sentit, ha dit que no era possible “tenir 50 policies a l’hivern i 500 a l’estiu, que seria el més òptim”, per qüestions administratives.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.