El delegat Joan Borràs saluda l'alcalde de les Franqueses del Vallès, Juan Antonio Corchado. Foto: Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Barcelona • Barcelonès

Joan Borràs: “Farem seguiment dels temes que preocupen als ajuntaments del Vallès Oriental”

0
3833

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat els ajuntaments de Parets del Vallès, les Franqueses del Vallès i la Garriga durant una jornada de treball de la Delegació al Vallès Oriental, aquest dilluns 13 de novembre

La tasca de coneixement del territori de la Delegació ha continuat amb una jornada de treball al Vallès Oriental, aquest dilluns 13 de novembre. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat els ajuntaments de Parets del Vallèsles Franqueses del Vallès la Garriga per recollir les preocupacions dels consistoris. El delegat s’ha compromès a traslladar les inquietuds dels ens locals als departaments corresponents de la Generalitat: “Farem seguiment dels temes que preocupen als ajuntaments del Vallès Oriental”.

Parets del Vallès

Durant el matí, Borràs ha visitat Parets del Vallès i ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament. El delegat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde del municipi, Francesc Juzgado, en la qual s’han tractat temes relacionats amb l’àmbit educatiu i el projecte de l’institut escola, també sobre les infraestructures sanitàries i el benestar de la gent gran.

En aquest sentit, el delegat ha tingut l’oportunitat de visitar la Residència i centre de dia Pedra Serrada, el centre municipal per a gent gran en situació de dependència que gestiona la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Borràs ha conversat amb treballadors del centre i ha pogut conèixer el funcionament i les necessitats de la residència.

El delegat ha visitat la Residència i centre de dia Pedra Serrada de Parets del Vallès. Foto: Silvia Ferran (Ajuntament de Parets del Vallès)
El delegat ha visitat la Residència i centre de dia Pedra Serrada de Parets del Vallès. Foto: Silvia Ferran (Ajuntament de Parets del Vallès)

Les Franqueses del Vallès

La jornada de treball a la comarca ha continuat a les Franqueses del Vallès. El delegat Joan Borràs ha signat el llibre d’Honor i s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Juan Antonio Corchado, per recollir els temes que preocupen el consistori i traslladar-los als departaments corresponents. Així, la reunió ha repassat el finançament de projectes al municipi, especialment vinculats als serveis socials, així com la situació de l’àmbit educatiu i de l’habitatge.

El delegat Joan Borràs signa el llibre d'Honor de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Foto: Ajuntament de les Franqueses del Vallès
El delegat Joan Borràs signa el llibre d’Honor de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Foto: Ajuntament de les Franqueses del Vallès

La Garriga

Per tancar la jornada de visites al Vallès Oriental, el delegat ha visitat la Garriga. A l’Ajuntament garriguenc, Borràs ha signat el llibre d’Honor i s’ha trobat amb l’equip de govern i membres del consistori.

Durant la reunió de treball amb l’alcaldessa del municipi, Meritxell Budó, s’han tractat temes vinculats al finançament dels ens locals, l’educació i la llei estatal de residus i sòls contaminats.

Joan Borràs es troba amb membres del consistori de la Garriga i l'alcaldessa, Meritxell Budó.

Font: Govern

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.