Barcelona • Barcelonès

La Diputació de Barcelona publica el DIBAròmetre 2.0 amb resultats de 61 municipis de més de 10.000 habitants

0
44

La Diputació de Barcelona ha publicat, aquest dijous, els primers resultats de la segona edició del DIBAròmetre, que inclou les enquestes relatives a 61 municipis de la província dels 83 que tenen més de 10.000 habitants. D’aquesta forma, la Diputació pretén contribuir a millorar la presa de decisions tant de la Diputació de Barcelona com dels mateixos ens locals

El Dibaròmetre és un projecte inèdit en el nostre entorn que té com a objectiu copsar la percepció de la ciutadania de la província de Barcelona en relació amb el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament. Així mateix, la finalitat de l’estudi també és conèixer les opinions sobre l’impuls del bon govern, la participació ciutadana, la transparència o la tramitació electrònica, entre d’altres.

El DIBAròmetre 2.0 manté la planificació metodològica de  la primera edició i es contempla realitzar un total de 35.200 enquestes (2.000 enquestes telefòniques al conjunt dels 227 municipis de menys de 10.000 habitants i 400 a cada un dels 83 municipis majors a 10.000 habitants).

La Diputació preveu publicar, al juliol, tots els resultats dels municipis majors de 10.000 habitants; mentre que la difusió de les dades corresponents als municipis menors de 10.000 habitants es donaran a conèixer entre el mes de desembre d’aquest 2024 i el gener del 2025.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 16 “Pau, justícia i institucions sòlides” i 17 “Aliança pels objectius”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.