La immigració, tema de debat de la primera de les #eurotertúlies de l’any

0
57

03.04.17

El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, protagonitza la xerrada d’aquest dimarts al vespre
 
L’encaix de la immigració dins de la Unió Europea centrarà la primera sessió del cicle #eurotertúlies d’aquest any, que tindrà lloc aquest dimarts 4 d’abril a les 20 h al Museum Cafè de Tarragona (c. Sant Llorenç, 5). En concret el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Terradellas, impartirà la xerrada "La immigració a la UE: una necessitat i un repte".
 
Les persones interessades a assistir a la sessió i posterior tertúlia poden confirmar la seva presència a través del blog de Europe Direct.
 
Ferran Tarradellas és el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Llicenciat en Periodisme i Història, ha treballat i encara col·labora amb diversos mitjans de comunicació, a la vegada que ha ocupat diversos càrrecs lligats a la gestió de premsa. Des del 2006 la seva carrera va de la mà de la Unió Europea, on ha exercit de portaveu d’Energia i de Cooperació Internacional, Ajuda Humanitària i Resposta a les Crisis a la Comissió Europea. Així mateix, també ha estat responsable del departament de premsa regional a la Representació de la Comissió Europea a Espanya.
 
L’Oficina Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV van engegar el cicle #eurotertúlies l’any passat, amb l’objectiu de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu. Una iniciativa en la qual s’han mostrat especialment interessats alumnes de la URV. En les anteriors edicions s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració, el ‘Brexit’ o les relacions de Trump amb la UE.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.