01.04.11 – SANT FELIU DE LLOBREGAT • Baix Llobregat

La llista de CiU a Sant Feliu incorpora finalment sis membres d’Unió

0
91

Sis membres d’Unió Democràtica de Catalunya s’han incorporat finalment a la llista de CiU a Sant Feliu de Llobregat, que ha elaborat la candidata Rosa Maria Martí i que aquest dimecres va aprovar per unanimitat l’assemblea de CDC. Fou la de CDC, i no la de la federació, perquè la direcció local dels cristianodemòcrates va anunciar, en un fulletó en el qual titllava Martí "d’intransigent", que no participarien a la candidatura de CiU, però que els seus militants tenien llibertat per fer-ho. Qui no va a la llista és l’actual regidor i president comarcal d’Unió, exdiputat i excandidat a Sant Feliu Josep Lluís Fernández Burgui, a qui Martí va guanyar la primera plaça de la llista.

El número dos de la llista, Joan Serrano, és d’Unió. CiU té actualment a Sant Feliu tres regidors, que governen amb el PSC. A banda de Martí i Burgui, també ho és Jaume Mañosas, de CDC, que ara ocupa el tercer lloc de la candidatura.

A la llista hi va inclús qui fou president d’UDC a la ciutat, Joan Anton Gorro, que ocupa el catorzè lloc. Els altres membres d’Unió, segons han indicat fonts del partit, són Carme Mascarell, que ocupa el lloc número cinc, Florencio Moyano, al set, Eulàlia González, al 10, i Teresa Esplugas, al 17.

Unió havia comunicat per carta als seus companys de CDC a mitjans de març que no participarien en la candidatura de la federació. La decisió arribava després que els cristianodemòcrates pretenguessin nomenar les persones que havien d’ocupar el segon i el quart lloc de la llista. Segons Burgui, aquest seria l’acord al qual haurien arribat perquè ell fes un pas enrere i cedís el lideratge a Martí. Segons Martí, el pacte mai va existir.

En la carta, signada pel president d’Unió, es desitjava molta sort a la candidatura. Per això, Martí es va declarar "sorpresa" quan, uns dies després, la direcció d’UDC va repartir uns fulletons en els quals la titllaven "d’intransigent".

Ara, a CDC donen el conflicte per tancat. I asseguren que el fet que la candidatura de CiU integri set militants d’Unió és una senyal que aquests no han seguit les consignes de la seva direcció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.