L’ACM edita el nou Directori d‘institucions 2020 i el farà arribar a tots els ens locals associats

0
1043

10.7.20

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques edita cada any el Directori d’institucions, un recull de totes les dades actualitzades de contacte i referencia de tots els ens locals catalans, així com dels principals departaments del Govern català i els representants catalans als organismes estatals
 
L’ACM ha editat el Directori d’Institucions corresponent a l’any 2020, un document que es fa arribar a tots els ens locals catalans, així com als principals departaments del Govern català. Aquesta publicació és especialment útil atès que en un sol llibret hi ha les principals dades de contacte, així com telèfons i correus electrònics de les diferents institucions del país. Aquesta guia, que es publica cada any, conté les dades dels principals organismes públics, econòmics i socials del país per tal de facilitar el contacte i interlocució del món local.
 
En el cas dels ajuntaments catalans, la publicació d’aquest 2020 ja incorpora els canvis d’alcaldies produïts durant els últims mesos, així com els d’aquells pactes postelectorals que s’han fet efectius durant el passat mes de juny. També s’hi pot trobar informació dels consells comarcals catalans i de les Entitats municipals descentralitzades (EMD). Al mateix temps, s’hi recull cada Conselleria del govern català amb els responsables i contactes dels principals departaments. També hi ha informació d’organismes, institucions i entitats rellevants a Catalunya, així com el recull dels representants polítics catalans que participen de la vida política del Congrés i el Senat a Madrid. També es fa un petit recull dels principals mitjans de comunicació amb les seves dades bàsiques de contacte.
 
El Directori d’Institucions és possible gràcies a l’àmplia base de dades de la que disposa l’ACM i que constantment va actualitzant a mesura que es produeixen canvis derivats dels processos electorals o de nomenaments i cessaments de càrrecs al Govern català. En cas de canvis, modificacions o correccions els ens locals catalans poden fer-ho arribar al mail directori@acm.cat i d’aquesta manera es va comptant amb dades  el màxim d’actuals possible.
 
Tots els ens locals catalans rebran, com a mínim, un exemplar del Directori de forma gratuïta durant els propers dies.
 
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.