Barcelona • Barcelonès

L’ACM escollirà nou president/a el proper 15 de setembre a la XXVI Assemblea a Lloret de Mar

0
2304

L’Associació Catalana de Municipis celebrarà el proper 15 de setembre la XXVI Assemblea al Palau de Congressos Costa Brava de Lloret de Mar. 

L’Assemblea és el màxim òrgan de govern de l’entitat municipalista i està formada per tots els ens locals associats. Al llarg de l’Assemblea, que començarà a les 10 del matí, s’escollirà el nou president o presidenta de l’ACM i es farà balanç del mandat per part del president sortint i alcalde de Deltebre, Lluís Soler. 

Cada un dels ens locals associats disposa d’un vot, que ha d’exercir l’alcalde o president i que només podrà ser delegat en un càrrec electe si se’n fa la sol·licitud. A la web s’ha habilitat un espai on trobareu tota la informació, així com el document de delegació de vot. 

Per assistir a l’assemblea cal inscriure’s abans del 13 de setembre a les 10.00 h. en el següent ENLLAÇ.

Els mitjans de comunicació podran assistir a la part final de l’Assemblea amb la proclamació de resultats i presa de possessió de la nova presidència, i els parlament de cloenda, que tindran lloc a a les 12:30 h. aproximadament. Cal acreditar-se a través d’aquest ENLLAÇ o enviant un mail a premsa@acm.cat.

Font: ACM

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.