21.4.20 – CASTELLAR DEL VALLÈS Vallès Occidental

L’Ajuntament de Castellar del Vallès reparteix a domicili dues mascaretes per a tota la població major de 65 anys

0
267

Les mascaretes provenen d’una donació de 10.000 unitats per part de la ciutat xinesa de Mianyang, amb la qual Castellar va signar un memoràndum d’amistat

Foto: Ajuntament de Castellar del Vallès.

L’Ajuntament de Castellar del Vallès comença a repartir aquesta setmana un total de 8.000 mascaretes entre les 4.000 persones majors de 65 anys que viuen en domicilis.

Així, es faran arribar a cada persona dues mascaretes, acompanyades d’un full informatiu adreçat als seus destinataris en el qual s’indiquen diverses qüestions d’interès sobre l’ús recomanat d’aquesta mesura de protecció. Es tracta de mascaretes quirúrgiques de triple capa d’ús unipersonal que es poden fer servir entre 4 i 8 hores.

Les mascaretes provenen d’una donació de 10.000 unitats d’aquest material de protecció individual que la ciutat xinesa de Mianyang, de 5,5 milions d’habitants, ha cedit a la vila. Castellar del Vallès i Mianyang van signar el juny passat un memoràndum d’amistat entre els dos municipis, que incloïa el compromís de realitzar intercanvis i cooperació en els camps de la ciència i la tecnologia, l’economia, el comerç, l’agricultura, l’educació i el turisme. Mianyang és la seu del grup empresarial Chanhong, propietari de l’empresa Huayi, amb planta a Sabadell.

4.600 mascaretes més per a les residències de gent gran de la vila

D’altra banda, aquest dimarts arribaran a Castellar 4.600 mascaretes més, en aquest cas provinents de l’Estat espanyol. La totalitat d’aquestes mascaretes es repartiran entre les cinc residències de gent gran de la vila (Les Orquídies, Falgàs, Can Font, Nord Egara i Obra Social Benèfica), distribuïdes segons el número de residents.

LAjuntament també està duent a terme diverses gestions per poder adquirir mascaretes per distribuir al conjunt de la població.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.